Wednesday, February 28, 2007

maktab neh kedekut

oke.
sejujur nye aku tatau nak post apa kat bloG aku yanG aku rasa dah tak best dah ni.
..maybe aku patot delete jek.


dah tak feel sanGat lah bile membloG.
dulu tak pe laa.
nak membloG anytime boleh.
lepak jek dalam bilik.

ni nak kene turun ke bawah blok,
pastu takdek privacy.
suasana tu kurenG laa eh.
maka nak membloG pon jadik tak best sanGat laa.


hmm.
dua tiGa menjak ni stress skit laa.
pasal esaimen banyak.
lecturers tak membantu sanGat.
nak mintak esaimen spek pon tak kasik.
kedukut abes.
adeh laa.
sedih Giler nak blajar macam ni.

takde laa stress sanGat.
sesikit jek.
sib baik ada pembekal little britain yanG setia menGhulurkan cd yanG di donlod.
ehehehe.
kuranG skit stress.
tapi membuatkan aku rindu pada britain la pulak.
that would be the last thinG i wanna do.
hmmm.
___________
minGGu depan cuti skolah laGi.
cuti sminGGu tuh.
tak sure laGi nak balik berapa hari.
pasal esaimen berlambak.
kalo bawak balik rumah,
alamat nye selamat le.
huhu.
___________

smalam besday bez pren aku.
hari ni besday a Gud fren of mine.
birthday deranG berdua ni,
aku takkan boleh lupa laa.

birthday sbelah menyebelah.
dedua rapat nGan aku sejak first day aku datanG ke maktab kedekut fotostet kertas neh.
so, mane leh lupa kan.






aaa...
tu jelah kot update edisi campuran.
memacam cerita dalam satu post.
jimat ruanG.
jimat masa.
ekekeke..

oke lah u ols.
doakan yanG baik2 eh.
i luv u ol.

stay tuned.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!