Thursday, March 22, 2007

abG ajipp

hehe.
abG..!!
hutanG sudah ku bayar :P


koranG pon tau kan.
aku ni tader abanG kandunG.
dan untuk nak tampunG kekosonGan jawatan 'abanG' tu,
aku telah menGoffer incek ajipp untuk menjadik abanG "pick-up",
atau ditranslatekan menjadik abG anGkat aku.
hehe.
tu dah berlalu dekat2 4 tahon yanG lalu.

aku kenal abG ajipp pon tader rancanG2.
suratan + kebetulan. hehe.
sejak baru kenal tu,
teros bleh nGam.
nGam-ho..!!
hehe.

slalu sanGat lah kontek-menGontek ni.
tapi sejak aku fly ke enGlenG,
kitoranG cam jaranG Giler nak kontek each other.
dia sebok.
aku plak buat buat sebok :P
agagaga..

tapi sesejak bilik dorm aku dah maju neh,
dapat laa aku sambunG balik mana yanG aku tertinGGal tuh.
erk.
[pick up where i left].

dan baru-baru ni
*baru ke? baru la Gak kan*
abG ajipp ada bloQ sendirik.
so, dapat laa aku tau citer2 menariks,
Gossip2 panaz pasal dier neh.
hehe.
oops. panaz ker.


dan aku kaGum Giler..!!
o_O

unlike me,
abG ajipp sanGat lah menjaGe kebersihan bloQ dia.
*eQin, kite kene amek teladan neh*
not only does he update his bloG everyday.
tapi sehari tu,
kekadanG ada tiGa pat entry.
perGh. *saspek*

ramai plak tu nak bace bloQ dier.
pendek kate, cam best laa :P
hehe.

camtu lah kalau oranG dah suke kan?
abG ajipp is a loveable Guy.
mudah nak suke kat dier neh.
*bebaik sket. kanG koranG tesanGkot plak*
:P :P

pendek kate:
ramai je oranG yanG menyenanGi abG ajipp.
panjanG kate:
oranG ske lepak nGan abG ajipp sebab dia ni menGenyanGkan.
ark. salah. menyenanGkan.
hehehe.
maaflah tatabahasa melayu saye u_u"

huhuhu.
well.
banyak laGi laa kalo aku nak citer pasal abG aku neh.
tapi itu personal mater la eh.

aku nak letak Gambau abG ajipp kat sini.
tapi kene mintak permisi dia dulu.
tu yanG aku maleh tu.
pasal aku tGh wat esaimen ni.
*tapi sempat apdet bloG. sunGGuh hebat aku ini*
abG ajipp henGsem.
so, pepandai laa koranG imaGine muke dia caner eh.
peewit.

ehehehe.
oke la u ols.
esaimen aku dah merenGek nak suh aku siapkan dier.
supaya aku leh tido dalam pukul 3 satGi.
aum.

stay tuned.

2 comments:

  1. wakakakakka penat ejas montot tawww..
    kosi dah tak muat ekekekekek..

    aileviyu..
    my 'manGga'..

    nyehhh nyehhh nyehhhh..

    ReplyDelete
  2. ehehe.
    tau takper.
    dah siap esaimen..!!
    tapi delay stenGah jam.
    huhu.
    oke.
    sape nak join tidoQ petanG,
    mari kite tido berjemaah.
    heee~

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!