Wednesday, March 14, 2007

GeGar GeGarkan GeGar..

..phew.
lama tak apdet.
rase macam dah tak reti nak bloGGinG :P


aku nak citer pasal earthQuake yanG berlaku kat sumatera minGGu lepas.
______________________

mase tu aku + rumet2 aku dok rileks atas katil memasinG.
ada yanG tido,
ada yanG layan citer 'shoto no sushi'
..aku le tuh.

tetibe jek aku rase katil aku GoyanG2.
aku inGatkan jantunG aku yanG berdeGup kencanG.
aku pausekan citer kat laptop skejap.
..still GoyanG.
pastu aku kuarkan head phone aku dan berteleku skejap.
..baGaikan menGhayati GoyanGan itu.
"sah memanG katil aku GoyanG. Gempa bumi kat mane plak nih.." kate hati ku.
ecehh.

dalam 5 saat,
GoyanG GoyanG pon berenti.
lantas Gwe sambunG aje tGk citer jepun yanG terpause tadi.

petanG tu,
ada laa oranG kabor kan yanG kat sumatera nun ada earthQuake.
_____________________

terinGat pulak aku dulu mase tsunami jadik.
and oranG mesia dok sebok2 cakap terasa GeGarannye,
aku cam nak rase juGek.

so, bile dah terasa GeGar, ape yanG ko rase leli?
aku rasa aku takot.

yup.
aku memanG takot mase tu.
walopon aku kelihatan rileks + macho,
tapi aku takot sbenarnye.

tu baru kene tempias.
imaGine kalo aku kat tempat mereka yanG bernasib malanG itu.
*nauzubillah*

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!