Wednesday, March 21, 2007

wO ai bu mie







ish.
skali je aku denGar,
sampai hari ni dok ulanG laGu tu je.
..leh tanya rumet2 aku yG dicayanGi. heh.

camtu lah aku.
susah nak cari benda yanG aku suke.
tapi bile dah jumpe,
mudah sanGat nak suke.
..erk. paham ke?
tak paham pun bebuat laa paham eh.

aku dalam mode malas nak explain neh.
hari ni becakap slow sanGat kot.
banyak member aku yanG mintak aku ulanG ape yanG aku cakap.
sampai aku jadik penat.

pelik aku.
rase macam dah cakap kuat Giler dah.
kanG kuat sanGat,
oranG inGat aku aku plak kan.
tapi aku nye 'kuat' tu, slow lah plak pade deranG neh.
ISO tak sama kot.
huhu.

_____________
anyways,
aku skaranG dalam proses utk menyabarkan diri aku.
member aku bitau aku ni cepat melentinG.
dah banyak dah oranG cakap aku cenGGitu.
so, i have to do somethinG about it laa kan.

kalo dulu,
oranG cakap aku ni penyabar, lembut sanGat.
sampai kepala kene pijak pon orait laGi.

ni bile aku cam dah boleh defend diri aku sendirik,
oranG cakap aku Gitu plak.
hehe.
ape2 je lah.

so, pasnih.
aku insyAllah baiki mana yanG patut.
i dont wanna be as before.
i just want to be a better person.
n_n

mekasey eh sebab kasik kritikan yanG membina neh.
aku suke cabaran.
cabaran kepada diri aku sendirik.
so, new me cominG up eh.

hehe.

oke deh.
mo mandi.
lepas sukan tadi sampai skaranG lom mandi.
busuk punya woranG :P
hehe.

stay tuned u ols
+ enjoys the sonG.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!