Thursday, March 22, 2007

word vOmit

actually nak letak tajuk entry ni 'tekilan'.
tapi nanti cam same la plak nGan abG ajipp kan.
kopi rait. kopi rait.
hehe.

tapi, tu lah nye.
huish. tekilan bukan main.
tekilankilankilankilan.
kecik hati.
*camne hati bley berubah saiz plak neh*

_______________________________
hey yuh!!
*no, not you.
hehe. ada laa sambadi*

..sambunG balik.

hey yuh..!!

you sure have some nerve to do stuff like that to me huh?
*kaGum*

tapi aku pelik laa.
patut laa dulu ko slalu cakap ko ni pelupe.
makan semut banyak.
semut masak kicap.
semut GorenG.
semut Golek.
semut rebus.
erGh.
meh sini aku tulunG kutip kan semut kasik ko makan sampai kenyanG.
maybe ko lupe yanG dulu ko penah beG me to be yer friend.
dan denGan taat nye aku oke kan je.
aku letak perasaan marah aku sendiri kat blakanG.
*aku tak jual ikan - selfish*
just so that i could be a Good fren to you.
a really Good fren.

see.
YOU were the one who invited me.
ape perasaan koranG kalo oranG dah jemput masuk dalam rumah,
pastu, tutup pintu plak tak kasik masuk.
*kejadah nye*
itu kelly nG nama nya.

adeh laa.
saket jiwa aku kalo aku berterusan layan perasaan Gilak ni.


dan sebab tu,
hari ni.
malam ni,
aku dah nekad.
i will erase my footprints in your life.
for you have erased yours from mine.


takde makne aku kenanG member macam ko neh.
buat saket otak aku jek.
betol tak?
heh.


oke. tu je.
ko janGan buat benda yanG sama kat orG lain.
buat kat aku takpe.
aku tak report polis.
aku simpan dalam jek.
n_n


oke. sekian. mekaseyyy..


rGds,
leli.
________________________

*format surat kiriman tidak rasmi ini tidak layak untuk dijadi kan contoh, ye adik adik.
hehe.

i'm outta here.


stay tuned.

6 comments:

  1. kenapa sayang??
    meh kat abang meh..

    ekekekekkekeke..

    ReplyDelete
  2. ambui.
    penyayanG skali.
    hehe.

    ReplyDelete
  3. baru tahu kah??
    ekekekekke..

    ReplyDelete
  4. heeee..
    abG, tulun blasah kn seseowanG eh.
    benGanG sey.

    ReplyDelete
  5. meh abang blasah kan..
    sape buat adeq ku ni bengang nehh..
    sila angkat kibod..

    ekekekekke..

    ReplyDelete
  6. Anonymous6:11 AM

    hah.
    sape tuh hah??
    meh aku nak lepas geram kat sape2 yg buat jaat kat ko.
    mane? mane?
    p/s: nanti ko tlg ganyang org yg buat jaat kat aku plak k??

    woo

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!