Wednesday, March 28, 2007

ye. aku budak skOlah. napenye?

dua tiGa ari ni ada laa orG tu dok Gelakkan aku neh budak skolah.
haa.
memanG pon.
knape nye?

memanG aku keje kat skolah pon.
dan esok maktab aku ada hari sukan,
sama je macam skolah2 laen kat mesia neh.

dan kerana itu lah juGak
aku neh belum tido laGi
walopon dah nak pukul 4 paGi buto dah neh.

aku + member2 kecintaan aku berlumus tunGkus siapkan perhiasan khemah.
deranG ni sanGat sapotif.
aku sanGat bahaGia.

petanG tadi ada sarinGan tarik tali.
saket blakanG aku.
adehh.. adehh..
pastu miGrain aku datanG melawat aku time time neh laa juGak.
nak pecah kepala aku dibuatnya.

but as the niGht creeps in
..cewah
aku beransur pulih.

stelah muntah seround dua,
kepala aku dah oke.
dan badan aku pon takde laa senGal2 sanGat.

_______aku rumah biru : laksamana
tahun neh, kitoranG nye ikon ialah Sonic the hedGehoG.
comey + macho
hehe.

rumah sukan yanG laen pon best.
banyak senior yanG handel bab2 perhiasan khemah sukan neh.
so, cam menarek laa.
pasal leh tukar2 idea.
huhuhuuu..
..final year.


aku tatau nak expect pe tuk esok.
dah pukul 4 neh.
pukul 6.30 nak kene bangun dah.
..rumet suh banGunkan dier pukul 6.
cukup laa tuh aku tido 2 jam jek.
aku pasti bebudak lelaki tak tido mlm neh.
pasal deranG nak wat maskot laa.
ape laa.

hmmmm..
adekah rumah biru akan menGekalkan kejuaraan sperti tahun2 yanG lepas?
kuikuikui..
may the best team win.
hora..!!
berusahalah sumer..!!

1 comment:

  1. huhuh, semoga rumah griffindor menang lagi tauN nieh. LOL.

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!