Saturday, April 07, 2007

daily dosaGe of fear

Assalamualaikum.
salam sejahtera [utk netterz27 n_n]

jGn memalu utk dnGr laGu neh
sesembil koranG bace entry neh.






takot. takot.
*sile bace ala2 adik danish*
:P kuikuikui..


tetiap kali aku naik turun tanGGa tu,
tetiap kali tu laa aku slalu bayanG kan
macam mana laa kalo aku tejatoh.

patah GiGi.
koyak mulut.
pecah kepala.
patah kaki. [break a leG..!!]
patah tanGan.
..nGeriiii.

huhu.
aku pon tatau apsal aku neh imaGinative sanGat.
tapi, bukan salah aku laa.
pasal tanGGa tu memanG curam nak mati.
menGalahkan tanGGa kat batu caves nun.


yG curam tu kat kawasan bawah tu.
kat tanGGa yG kat rumput tu dah oke dah
:P









pasal tu laa bile aku turun,
mahupon naik,
mesti slow Giler.
pasal aku memanG takot.
bukan takot memain.
tapi takot yanG seriyes.
dead seriyes.
huh.

penah satu hari tu,
punye lah slow aku turun tanGGa tu
..takot tejatuh nye pasal.
sampai aku sempat imaGine
kalo aku jatoh, pastu aku mati,
mesti aku jadik penunGGu tanGGa tuh.
hehe.
scary dowh.


ape?
apsal aku takot sanGat tejatoh?
pasal aku neh memanG prone to accidents.
clumsy.

slalu je teseliuh kaki laa.
tersadunG laa.
memacam lah.
padahal aku rase aku neh dah cukop berhati-hati.
kekadanG bile time aku berinGat tu laa time yanG aku akan tejatoh.
huhu.
naseb. naseb.
wat to do.


oke lah u ols.
contohi lah aku yanG malas nak apdet bloG neh.
cam paku + tukul,
:P

stay tuned.

5 comments:

  1. tetiap kali aku naik turun tanGGa tu,
    tetiap kali tu laa aku slalu bayanG kan
    macam mana laa kalo aku tejatoh.

    patah GiGi.
    koyak mulut.
    pecah kepala.
    patah kaki. [break a leG..!!]
    patah tanGan.
    ..nGeriiii


    huhu...aku ingat aku sorang jek yg dok imagine cenggitu..ko pun sama ke????? lorrrr...normal la agaknye..(T_T)

    anyway, semoga selamat perjalanan naik dan turun tangga selamanya..amin.

    ReplyDelete
  2. laa.
    normal rupe nye aku neh.
    kohkohkoh..

    but seriyesly,
    tanGGa itew memanG nGeri.
    Grrr..

    ReplyDelete
  3. seLamat seJahtera! ;)

    i tinG ah,
    kaLau naik tanGGa tuh..
    u Lebih Laju daRi I (especiaLLy PePagi).
    but kaLau tuRun tuh,
    mmG sah2 me Lagi Laju.

    janGan takot LeLi.

    neXt time,
    u juz hoLd on to me.
    then i pimPin u down safeLy :P

    behhhhhhhhhhhhhhhh~!!!

    ReplyDelete
  4. beh.
    naik mmG laju.
    pasal takot lambat Gi kelas :P
    tapi, dlm laju2 tu,
    still sempat imaGine what if i ter fall backwards.
    mesti i hempap u.
    huh. trajis majis skali.
    gegege..

    ReplyDelete
  5. kalo slide turun pakai handle tangga tu, takleh ker?

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!