Monday, September 24, 2007

..awat laGu tuh

salam ramadhan al murtabak.
erk. al mubarak.

sori. sori.

kalo duduk kat hostel,
memanG cenGGini laa jadik nye.
asik penaaaat.
asik lesuuuuu.
dan yanG palinG best:
asik tidooooo.

halamak. mashuk ah.
hehe.


aku pon tatau apsal jadik macam itu.
padahal masa buat prektikel last week,
bukan main bertenaGa aku.
jaranG juGak laa aku terasa nGantok kat skolah.
pastu siap tak rase lapor pon haa.

stakat nGecat spanjanG hari,
tak makan nGan menom pon tak ape sey.
hebat tak hebat.

hehe.
tapi balik ipba neh,
kelas dari 9.00-12.oopm,
balik hostel terus boooom.
tak sempat nak appetizer terus main course tido sampai petanG.

letih ke?
stakat nak naik turun tanGGa ipba tu,
shud be no problemo lah kan.

aku rase aku penat otak.
saket otak pon ye juGak aku neh.
contoh nye sesi tadi.
banyak sanGat problem pasal prektikel yanG nak diluahkan
sampai penat aku denGar.
hehe.
teruk nyek.


ahh. malas aku nak citer pasal tu.
cuma skaranG ni,
aku bimbanG juGak laa nanti aku nye posa ni jadik posa yanG skadar lapar dan dahaGa.
asik tidoooooo jek.
huhu.

berusahalahh leli..!!
huii.




stay tuned u ols.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!