Thursday, October 04, 2007

sahOr 2007

blarGh.

slalu nye aku rajen jek nak memunGut pahala sunat pepaGi buta.
banGun pada pukul 5am. makan pe yanG patut.


tapi smenjak dua menjak dan beberapa menjak yanG lalu,
Gara-Gara 'prOjek intel' neh,
aku menyahOrkan diri at odd hours.
pukul 1 paGi laa slalu nye.

dan aku nak amek kesempatan ni ucapkan
jutaan mekacih kepada milo
yanG telah menciptakan 'milO Ais Kool'
.."mudah! tidak perlu air panas!"
tu taG line dia lah.

dan itew adalah sanGat best :P
pasal slalu nye bile aku banGun pada pukul 5 paGi itew,
dalam keGelapan dan keheninGan,
aku just raba-raba je kat lantai,
amek botol air + cawan + sudu aku,
koyak peket milO ais kool 3-in-one tu.
kaco-kaco, dan terus menom,
pastu tumbanG balik.
hehe.
buwuk nye panGai cikGu.


tapi, like i mentioned earlier,
skaranG sahor pukul 1am jek.
menu masih sama.
milo ais kool.
aku saje je tanak banGon 5paGi tu.
pasal lately ni aku slalu tido lambat.
dah laa esok ada class.
so, aku banGon sahor.
pasal slalu nye kalo aku banGon,
memanG payah nak tido balik.
huhu~


tapi kan.
spanjanG 2 minGGu ni.
rajin betoi en.C-nOte tepon aku just nak banGon kan aku sahor.
rasa macam budak kecik laa plak :P
kekadanG aku cam, alaa kaco laa.
aku nak tido, dia plak tepon.
but, mekasih laa pasal slalu tulun banGonkan aku.
"..pahala sunat" kate nye.

..aku tatau ape niat dia dok tepon aku tetiap paGi tu.
kekadanG aku tamau anGkat.
pasal suara aku banGon tido ni lain macam sket.
kanG terpikat lak dia >_<
wiwiwiwii~

tapi aku sendirik pon tak sedar yanG tanGan aku berjalan sendirik untuk nak anGkat tepon.
huhu.

aku tau dia nak cuba tampilkan imaGe seseoranG yanG menGambil berat hal aku.
so that i know that he cares for me.
tapiiiiiiii.
...


oke lah. aku pon tatau aku meraban apa dah ni.
kate nak citer pasal sahor,
skali termasuk pasal emOsi lak.
kui kui.

if only en.C-nOte leh baca bloG aku ni.
aku nak cakap:
terima kasih. hOntoni.
semua yanG anda cakap tu betul.
tapi saya tak boleh dipaksa untuk suka anda.
kan?
..dan kerana itu, tak perlu lah nak marah saya.
anda takde sebab nak marah saye tau *muke separa kiut*




auuuuuuh. meraban laGi.
oke lah u ols.
tak lama laGi nak raya.


stay tuned..!!

1 comment:

  1. huwaaaa ade olang tukang kejut kan die la..
    soh die kejutkan saya skali untuk puasa tahun hadapan boley??

    ekekekke...

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!