Friday, November 02, 2007

23rd

terima lah kasih ku ini.
wiwiwiii~

oke. aku just nak ucap bebanyak 'thank you'
kepada mereka-mereka yanG mendoakan kesejahteraan aku
dunia dan akhirat pada hari besday aku ini.
..apsal ayat aku skemtism neh?


anyway,
i must say that aku rase sdikit TUA tahun ni
:P
maybe pasal aku pon dah nak abes blaja kot.
ton depan dah nak keje dah.
huhuhu.

tapi aku ni..
bak kate bonda,
aku ni makin tua makin manja.
uhukk.. benarkah?

apa-apa lah.
hmmm. dah 23tahun hidup ni,
aku just nak luahkan betapa bersyukur nya
aku sebab Allah kasik aku keluarGa yanG best Gila.
kenGkawan yanG superb merveles.
thank you, Allah.

dan sebaGai tanda terima kasih tu,
aku berjanji pada diri aku sendirik bahawa aku akan cuba menjadi yanG sebaik munGkin.
aku nak berbakti pada semua oranG.
tu cita-cita aku.
(n_n)


oke lah.
doakan yanG baik-baik ye.
mwahhhh.
love u ols sanGat-sanGat..!!



stay tuned owez..

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!