Tuesday, November 13, 2007

stOry of ma life.

pertamatama skali Gwe nak cakap
sori lah
pasal aku dah berzaman tak apdet bloQ aku neh.
huhu.

cerita tak menarik laa.
dah tak menarik tu
watpe aku nak taip kat dalam ni kan?
kan nye koranG nak bace
*mode merajuk cam cipan busuk*


_________*hmm.
skaranG ni pon aku tatau nak saji kan citer ape kat koranG ni.
tapi aku nak laa juGak berkonGsi pewasaan aku nGan koranG baranG sbakul dua.
hak hak.

tadi masa kat kursus sistem saraan mesia tu,
ada oranG cakap dalam masa yanG terdekat neh
munGkin kitoranG akan dapat tau neGeri mana kitoranG nak kene Gi nGajor nanti.

denGor je ayat tu,
terus aku rasa adrenaline rush.
fuhh fuhh.
aku dah setat nak Glabah.net

danG. seriyes?
ye lah seriyes.
january 3rd dah setat skolah dah.
sooner or later aku kene lah juGak menerima kenyataan bahawasanya aku neh dah nak jadik binik oranG.
errr.. cam salah je.
aku dah nak jadik saoranG cikGu.

munGkin di sG petani.
munGkin di alor staQ.
munGkin di klanG.
munGkin di kuantan. yay!
munGkin di kulai. yay juGak!
nGehnGeh..

ekceli aku memanG tak kesah sanGat aku kena campak mana pon.
cuma ..
ye lah kan.
it's Gonna be a new chapter lah in my life.
*kata-kata seseoranG yanG tak ske membaca buku*

huish. tak leh bayanG kan lah camne.
aku yanG Gelabah ni nak kene uruskan hidop aku 100% sendirik.
kyaa~


oke. thinkinG bout this membuatkan aku nak miGrain.
so sampai sini je laa tulesan aku ari ni.
kui kui kui.


stay tuned u ols.
mwa mwa.

2 comments:

  1. ehh..byk2 tempat kat Johor nih, kenapa Kulai jugak menjadik pilihan??

    curious-nyer den..=)..Hai,mudahan2 dapat la yek!

    ReplyDelete
  2. cis udah ditanya soalan itu rupanyer..

    anyway, soalan tambahan..ko nak dok kuantan wat pe? sbb kalau dpt kuantan ko nak dok umah aku ke? huehuehhue...

    ..ke ko nak berkepit ngan aku n kak sal? takut rindu eh?

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!