Monday, December 03, 2007

..the denial beinG denied *part two*

hari tu 'the denial beinG denied versi UK'
ni versi ipba lak.

well.
esok hari last.
stelah bertapa selama lebey kuranG 6 tahun
di institut perGuruan bapa anda [IPBA]
dari 2002 ..sampai.. 2007
akhir nya aku dapat juGak menamatkat penGajian yanG sanGat lama ini.

..
but knowinG me.
saat-saat macam ni akan membuatkan aku menjadi blur diluar tahap normal.
example #1 :
paGi ni kene hantar esaimen KISSM.
aku dah siapkan since petanG smalam laGi.
kene hantar sbelum pukul 10 paGi ni.

dah siap pakai baju kurunG sumer,
aku pon masuk lift nak turun blok.
tenGok jam : 5 minutes to 10am.
..tepon aku bebunyik.
"leli. ko belom hantar esaimen laGi kan?"
..denGan nada yanG sdikit pon tak rasa Guilty dan selamba kodok aku cakap "ha. aku belom hantar. aku nak pi dah ni"

naik tanGGa rilek Gila.
masuk je tempat nak submit esaimen tu,
aku tenGok muka-muka yanG sabar menunGGu aku.
eh ! aku oranG yanG ter-last skali hantar sey.
"so uncharacteristically of you!" kate salah soranG dari mereka.
mase tu baru aku cam sedar.
ni lah kali pertama aku hantar esaimen lewat sebeGini.
leli yanG bebudak ni kenal slalu nye antara first few people yanG hantar esaimen.
so, deranG cam tekezut laa aku buat panGai cam ni.
oke pe.. skali skala nak juGak merasa camne antor esaimen last minute. ye tak?

ummm..
smalam pon aku blur Gak.
example #2:

anGel: cik leli sedih la nk berpisah dgn semua
anGel: esp. ko, nette, ______ n some other ppl
miss_leli: hwah..
anGel: dh siap
miss_leli: jgn la disebot
miss_leli: aku cam..
miss_leli: cam blur neh
miss_leli: aku mmg gini
miss_leli: bile ade parting, aku memang jadik cam blur sket
anGel: hehehe xpe...
miss_leli: huhu

adekah aku rasa sedey nak pisah nGan kenGkawan yanG aku kenali 6 tahon dulu ni? sejak zaman foundation 1.2 + 2.2 sampai laa zaman marjon UK.

adekah aku sedey menGenanGkan lepas ni aku dah susah nak buat lawak-lawak kerinG dan kutuk-kutuk sopan nGan Julie, Mc Woo, dan bebudak Marjon lain.

tidak kah aku akan rindu Gila babas pada nette yanG sudah mama anGGap macam anak dia sendiri sendiri?

adekah aku takkan rindu saat-saat aku boleh peluk eQin pada bila-bila masa yanG aku rasa aku nak peluk seseoranG?



..blur.
owh. dah abes blaja eh?
owh. lepas ni dah tak leh nak hanGout macam slalu eh?
owh. dah nak setat kerja dah eh?
owh. dah nak jadik cikGu for real eh?
owh. owh. owh. *panG !!!*
u_u"


demmit.
huhu. maafkan aku.
tapi aku pasti esok aku takkan blur laGi.



stay tuned u ols.