Wednesday, February 06, 2008

..akhir nya ada update

cuti sempana tahun balu cina sula mula maaa.
aku kat Gombak ni.
esok sumer familia aku akan ada kat sini.

dah lebih sebulan aku kat Balai BadanG SeGamat Johor.
ada oranG cakap aku ni dah lain.
ye eh?
hehe. tatau lah aku nak nilai diri sendiri.
yanG aku harapkan, aku jadik lain pon atas nama kebaikan.
bak kate nenek aku, chanGe for the better.


__balai badanG
located very deep in the hutan of sawits and Getahs.
ekeke..
kalo koranG drive 100kmh,
akan amek masa dalam 20minutes laa untuk sampai ke rumah/skool aku dari jalan besor.
kawasan skool tu tak banjir,
cuma akan terputus hubunGan jek.
jek?! that's like the worst thinG that could ever happen to me.
trapped in Balai badanG..!!
ekekeke.

come on laa leli.
balai badanG is not as bad as i thouGht it would be.
[thanks for expectinG the worst..!!]
mcm yanG aku tules kat frenster aku laa,
memula memanG aku benci.
lepas dah terbiasa nGan sumer,
aku cam seronok dan enjoy laa dok kat situ.
seronok rupe nye jadik orG kamponG neh.
tak yah nak dressinG fancy2.
skranG ni pon aku kalo nak kuar lepak pakai sliper jek.
takde aku nak pakai aku nye feveret flat shoes hitam tu.
kekeke. kanG orG ckp aku neh tak reti lak nak bawak diri kat tempat yanG mcm tu kann..
huhu.

umm.. ape laGi eh aku nak citer.
owh ye. situ susah laa aku nak dapat line tepon.
ikot nasib ar.
ade laa se bar dua.
tu kalo ade.
kalo takde tu, pepaham laa eh.
oke lah.

aku nak pi layan AFC kat astro.
almaklum lah, lama tak layan astro.
asik nenGok tv3 jek..
pasal ariel tv kat skool tu mampu dapat siaran tu jek.
takpe laa.
yanG pentinG, aku leh tenGok berita dan tenGok Spa Q sampai abes.
ekekeke...


koranG, aku rindu Gila babi ar kat koranG.
aaaaa sori aa aku mencarut carut lak.
tapi tu laa hakikatnye.
doakan aku takde laa nak lanGGar babi-babi hutan yanG ske berlari-lari anak kat tetepi jalan kat balai badanG itew.
uhuk.
sia sia aku nak nyamak lak nanti.
bak kate abG ajipp, "koser..."
ekekeke..

ummm. cukop tak apdet aku Jia?
hehe.
k lah.
nak menG-astro lu.
i love u.
i miss u.



jiwanG dari kejauhan,
mizzleli unLTD.

2 comments:

  1. hehe..cukup wahai leli. haii..x koser aku!:P

    ReplyDelete
  2. tak koser tak koser.
    hehe.
    kete kuada hitam aku sudah sampai.
    lepas neh leh laa aku nak pi jaybee.
    ahaksss

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!