Friday, February 08, 2008

paGi yG Gelap kini sudah teranG

helOs u ols.
hari ni ari jemaat.
esok sabtu, aku akan balik ke kampunG.
oranG len cuti baru balek kamponG,
tapi aku keje kat kamponG maa,
cuti balek bandor.
hak hak.



kete kuda hitam aku pon dah orait.
tadi pi adjust alliGnment kete.
dalam mase 2 minGGu,
mama + abah dah melaram kete kuda aku sampai 2000km.
saspek ah kat depa.
hehe.

petanG karanG nak bawak adek jenjalan kat putrajaya,
taman permainan yanG kenyebabkan aku + woo + za senantiasa kesesatan.
hak hak.
tak sah kalo tak pi putrajaya tak sesat.
hehe.

pastu nak wat reunion nGan member member taiwan dulu.
ada salah soranG dari depa nak pi vancouver laks.



oke lah.
aku rasa apdet aku neh cam tak best Giler.
tapi aku pedulik ape *panG..!!*
pasal kalo pikir balik, bile laGi cikGu nak apdet.
cikGu ni dok jauh dari pembanGunan.
masa cikGu pon tak banyak.
sumer nak wat appointment nak tuition nGan cikGu taw?
hak hak.
part time maa.
razeki janGan ditolak beb.


oke. okes.
pe pe hal tolonG laa kontek aku wei.
nomot maseh sama 013 7818725
yanG kat johor, sound laa aku.
insyllah akan aku sampai ke tempat koranG.
walopon banjir,
akan gwe usahakan untuk sewa titanic.
ekekeke..

mish u ols sanGat.
doakan lah yanG baik2 untuk aku eh.
mwa mwa.


stay tuned u ols.

2 comments:

  1. kapan mauk bawak abang mu inik naik kuda itam moo... :-P

    ReplyDelete
  2. pasti suatu hari nanti yek? heheee..
    n_n

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!