Saturday, May 31, 2008

isk

isk. tunduk. tunduk.
malu aku nak masuk bloG sendirik.
ahaks.
tak payah laa aku explain laGi kenapa aku dah tak apdet kan?


cut the crap.
just nak apdet koranG pasal aku skaranG.
aku baru jek pas konvo tadi.
penaaaaat tapi besh.

aku baru jek baik demam 4 hari tadi.
penaaaaat tapi besh.

aku baru pas betunanG 5 hari tadi.
penaaaaat tapi besh.
ooops.
huhuhuuu~

umm. tu je laa.
skaranG ni tenGah holiday.
maklum le coti skolah.

Gosh aku banyak sbenarnye nak cite.
tapi tetibe takde mood lak terinGat banyak hal nak kene urus.
adakah walimatul urus?
ekekeke.

ape2 pon.
please doakan kesejahteraan aku kerana aku juGe mendoakan kesejahteraan kalian.
wah Gitu.

umm. to mien.
thanks for the love-leh flower (no s)
sati stalk jek dia kasik kat awek2 senior dia.
aha.
love u dik.

miss my Girls so muchy muchy.
and as usual miss my previous life as a free loader/
mwaahahahahahaaa

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!