Monday, July 28, 2008

i luff ma Girls.

assalamualaikum.


well.
sebetol nya ialah aku tatau nak meraban ape.
..cam ayat biase jek.
hehe.


yesterday aku wat mini reunion nGan KJ and eQin.
walopon luanGkan masa dalam 2 jam,
tapi aku rasa cam 2 minit je.

maklum lah.
hari-hari aku lepak nGan fiancee.
abes member sumer bersepah tempat lain kan?
bile ade peluanG nak lepak nGan my Gelprens,
memanG aku teruja sesanGat laa.

tapi aku sanGat shahdu memikirkan pasal eQin.
nanGes2 dia citer pasal dia punye condition kat skool.
nak sedapkan hati dia, aku pon beri lah kata-kata motivasi tidak berbayar.
..skaranG aku rasa i should've just shut up and listen to her.
huhu.
sowi eQin.
u kno i luv u kan?

eQin nGan aku berkenalan 1st day nak masuk maktab.
2002.
peGi UK same-same.
Gado sana skit. sini skit.
hehe.
biase laa tu kan?

tapi i must say that bile aku Gado nGan dia,
aku rasa rindu sanGat kat dia.
i miss her annoyinG shrieks.
hehe.

baru aku sedar.
kalo dah kawan baik tu,
sampai bebile lah jadik kawan baik.

eQin ni one of my most cherished friends.
one of my craziest friends.
ni memanG stok2 wave lenGth yanG same lah.
hehe.

so, bile dia nanGis yesterday,
aku rasa.. ish. i felt for her.
very much tau.

oranG ckp cubit paha kanan, paha kiri terasa.
..eh. paha kiri dulu ke paha kanan eh?

aaa. and bila aku huG dia sbelum dia naik bus,
she wont even look at me.
nanGis laGi baby sowanG ni.
memanG sesuai sanGat lah nama baby princessko tuh, Qin.

..and i'm proud to say that nama 'eQin' with the capital Q tu,
aku yanG desiGn. ekekeke.

u kno how i like capital Gs and Qs.
hehehe.

eQin babe,
aku sayanG sanGat ko.
too bad u cant come to my wed.
it's be a sad-happy day for me.
sob. sob.

and janGan nanGis slalu tau.
inGat aku pesan tu.
nanti mata tak cantik.
lebam macam panda.
oops. mcm mek woo.
ooooops.

ekekeke.
i love u ols.
..tetibe terinGat kat dr sofi plak.
huhuh.

stay tuned.

3 comments:

  1. owh owh owh..
    eQin sorg la ek yg ko cherished..? :( haha :P

    weh ko nk kawin ble..?
    mane kad kawin..??
    heee...

    ReplyDelete
  2. sabar adik ku shayanG.
    kaminG soon okes?

    abes ni aku kena tukar tajok la neh?
    "i luff ma Girls and ma boy"

    ..cam len macam jek mien. kensel!

    ReplyDelete
  3. yesh it happened tooooo long ago..

    i was at that bloody place and now im no longer there... hehehe im back in kuantan..

    huhu.. and thanks for the words.. u mean the world to me. =) love u too darl.

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!