Tuesday, July 08, 2008

life's like that ya'll

salamalaikom

hey.
Gosh.
umm. i dun wanna waste time yappinG bout how i have not made time for my social intenet life.
so, let's cut the crap lah ye.
hak hak.

well. esok Johor cuti.
hari hol almarhum sultan.

beinG a Johorian aint easy.
dah lebey sparuh tahun aku dok sini.
so much i've learnt.
so much i've been thru.
so much happened.
..plus i even became an aunt!!

hmm.
besok cuti.
plan nak manGon lambat ah.
lama dah aku tak bangon lambat2 cam masa student dulu.
demmit. i miss the Good ol days.
yeh i knew it was Gonna be like this.
all worked up with my job.
lazinG in the house after work as if i've been thru hell.
as if je laa.

dulu ada oranG tu penah sound aku.
bile aku cakap aku penat kat skool,
dia cakap, "penat wat pe?"
penat wat pe?!

..ye laa. kalo nak compare keje aku nGan keje beliau tu, memanG laa tak sama.
but both pon penat.
satu penat fizikal.
satu penat otak.
huh. u'll never know unless u endure it yerself, pal.

actually, aku cam rajin je apdet and online bloQ pasal tetibe jek rumah aku ade wireless lak.
ekekeke.
leh aku kaco bloG abG ajipp pasnih.
i'll try to make reGular apdets, just like the ol times.
orait?
but for now, aku nak nonton kat youtube, bebeh.
wee-hoo..!!

stay tuned bebehs.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!