Thursday, July 10, 2008

tunduk..!!

salamalaikom dan helOs u ols.



hari ni aku separa bizi jek kat skool.
nape separa?
bcoz jadual aku full sampai rehat jek.
pas rehat dah free of cas dah.
ekeke.


aku masuk jek bilik Guru,
ada member aku sound
"oranG insuren tu datanG ah!"

erk..!!

aku nGan member aku tuh dah Gelabah dah.
pasal mesti dia nak suh duduk depan dia,
denGar dalam 5-10 menet.
tak koser aku.

aku nGan member aku neh pon amek port kat meja Guru yanG bebelakanG sket laa.
skali aku terdenGar munyik sore deranG.

'isk. kak wa, depa mai..!!'
..kata aku separa berbisik.

tundukk..!!
..dish.

..salamalaikom..

erk. dia kasik salam ar.

"walaikom salam warah matullah hi wabarokatuh.."
..jawab dalam hati je laa.
kanG kekuat kanG kantoi lak dok ersembunyi blakanG meja bilik Guru.
ekekeke.

...

pastu deranG pon blah laa dah takde oranG.


sampai macam tu skali nak hindar oranG insuren tu.
kalau nampak dek bebudak skolah, wat malu Guru Besor jek.
erk. ape kaitan GB lak dlm neh.
ekekeke.



________________________
..avon takpe
..rorine takpe
..alfio raldo takpe

tapi kalo oranG insuren datanG nak jual insuren,
lariiiii..!!

tak ske.
tak ske.

bukan pe.
aku cam tak ske ar oranG yanG jual-jual insuren neh.
sebab deranG ske mendesak.
kunun convincinG ar.
padahal macam pakse oranG.
ish. i rimas taw..


memanG laa aku akui insuren tu aGak pentinG laa.
tapi pada aku,
kalau aku rasa aku nak beli polisi insuren,
aku akan peGi ke pejabat itu sendirik aku.

takyah nak berhempas pulas,
berGolak Gadai nak datanG carik aku.
huhu.

betols tak?

stay tuned.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!