Friday, August 28, 2009

..aku lah pencuri itew

i admit
aku pencuri

..pe kejadah lak laa mencuri bulan2 puasa ni leli oi.

hee~
n_n

aku curi mase arr..
with most of my time scheduled with mummy duties,
i hardly have time on my own.

nope.
aku tak merunGut.
just nak share je with u ols.

kalo dulu leh laze around doinG practically nothinG.
now, not nemore.


ni sambil aku menaip ni pon,
once in a while my left hand will be pattinG arina.
so cute bile dia tido.
nak je aku kaco kaco dia.
denGki dia tido.

time beliau tido je lah aku leh rilek sket.
curi lah sdikit mase nak apdet bloG kesayanGan aku neh.
sambil2 facebookinG and frensterinG.
..hebat Gerund aku neh.



___________
hmm..
kesian kat husband aku.
alone in sGamat.
puase soranG2
berbuke soranG2
seb baik umah depan masjid.
mlm2 meriah sket
Gi terawikh


oke lah u ols.
tu je apdet yanG tak brape menarik aku neh :P
takde citer klakar laa.
maybe next time.

ohh ya.
today dah 2 hari aku tak jejak kaki keluar rumah.
huhu.
either aku terlalu bz nGan baby
or i just forGot bout the outside werld.
..wat?!


hehe.
oke.
slamat berpuasa.
jaGe diri dan pahala bebaik.
wish u ols a happy fastinG rite?

mwa

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!