Wednesday, September 16, 2009

..bedebah

sape lak bedebah ni..

..adakah aku telah menjadi anak yanG bedebah?
..ato pun, adakah sesuatu telah mendebahkan diri nye?


hehe..
________aku laa yanG bedebah u_u"

smalam kitoranG berbuka nGan pizzahut.
tapi famili kitoranG memanG tak ske ah dine in.
so, we called for a delivery.


usually,
bab2 nak makan pizza ni,
selalu nye lah adalah permintaan anak-anak.
tak munGkin idea nak makan pizza tu datanG nye dari abah atau mama aku.
..tapi smalam mama reQuest nak makan pizza.
coz dia tak masak smalam. hee~

sbenar nye entry aku kali ni memanG takde kene menGene sanGat laa nGan pizza.
kalo ade pon, sipi-sipi je.

kisah ini terjadi pada suatu zaman dahulu,
sbelum aku fly ke UK laGi.
..so memanG dah lama sanGat lah.



____________tinG tonG*
bunyik bell kat rumah kitoranG.
..ait. sapa lak datanG pepetanG ni.

aku pon kuar lah menjenGah.
eh.. mamat pizza laa.

judGement dibuat berdasarkan pakaian beliau;
iaitu t shirt nGan lambanG pizza hut.
dan juGe kenderaan beliau;
yakni sebuah motosikal kapcai.

aku hairan.
sape lak yanG oder pizza neh.
abah?!
macam tak munGkin jek.

so, aku pon perGi mendapatkan abah aku sambil menyampaikan berita yanG separa menGGembirakan itu
"abah! abah oder pizza eh?
nape tak cakap? tuuu dah samapi n_n"
..aku + adik aku hepi Gile.
maklum laa..
nak makan pizza.
hehe.

skali abah kuar Gi ke depan.
"ohhh.. mai mai masuk"
kata abah aku sambil menekan suis paGar otomatis.

"aik!"
..detik hati ku.
apsal abah leh kenal lak nGan mamat pizza ni?

aku tarik lenGan abah aku
"bah.. sape tuu?"
"dik am laaaa.."

lorr.
sepupu aku ke.
izham a.k.a dik am.


ke-senGal-an


malu nye pasal,
aku duduk je lah dalam bilik.
hik! >_<


maka bedebah laa aku pasal tak kenal sepupu sendiri.
aduyai..

ini lah satu2 kisah yanG berkaitan denGan pizzahut yanG tak munGkin aku lupa sampai laa bebila.

..aku pon nak carik Gak ah t shirt pizzahut.


yey! yey!
dah nak rayerrr..
bezz nye *dalam hati dok melompat GiranG*

3 comments:

  1. ehe,sengal je maksu..

    ReplyDelete
  2. ahaha. kelakar2.
    kau dah kawen & dah ade anak pun masih dengan Capital G kau. saspek2.

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!