Tuesday, September 08, 2009

..*hns hns* ala-ala berlatih untuk nak joGGinG atas treadmill.

____________ape daa aku nak taip neh.


emm first of ol.
aku nak appoloGize kat sumer.
pasal my last entry lah.
that post was meant for that one person je.
memanG takde niat nak label sesape.
just that, at that time,
i was soo pissed off.
..sheesh
..terinGat lak shish kebab yanG aku slalu mkn kat kedai arab yanG kat town tu.
wats the name?
maybe mcwoo akan inGat.

..terlari tajuk lak.

ya..
i'm sorry if ada yanG terasa.
was meant for that one person only.
let's 4Get bout that
and open a new chapter.

soo..
oh yaa.
maybe some dah taw pasal ni.
pasal aku nye status kat wall aku dalam facebook.

Laili Roosemarina Yaakop tak sabor nak beli treadmill dan werkout bersunGGuh-sunGGuh. berusahalah..!!

ohohoho~
yey yey..
nak beli treadmill..
yey yey..

dah lama aku idamkan sebuah treadmill.
tapi before this rasa cam takde keperluan sanGat laa.
but now..
memanG satu keperluan yanG terdesak!
hehe.

1. sebab alliGnment aku dah lari.
..kes bersalin lah ni.
2. sebab lebey senanG nak workout kat dalam rumah.
..maklumlah dah ada anak 1.
3. i believe that joGGinG is the best whole body workout.

..dan banyak laGi alasan yanG aku leh reka cipta kat sini
untuk nak persuade hubby aku suh beli 1.

hehe.
surat chenta untuk b
b.. nanti tGk kan taw.
b survey-survey laa dulu.
pastu nanti b bwk orG Gi beli yek
*blink-blink*
love u..!!


hehe.
bez nye..
ni buat aku tak sabar nak balik sGamat neh.
..harap bukan kunun-kunun je laa aku neh.
kanG tinGGal harapan je laa.
huhu.



hmm.
eQin dah stat buat kueh raya.
aku bila laGi?
bahan dah aku beli tadi.
tunGGu adik aku balik mrsm lah.
kite buat kueh raya berduet oke dik?
orait..



to ol:
happy fastinG.
kuranGkan kontroversi
tinGkatkan prestasi
kuranGkan dosa
Gandakan pahala
..ciwahh :)


*happy mode*

3 comments:

  1. aku terharu neh...T_T

    sat bagi aku lap air mata jap.. huhu

    aku pun tatau kewujudan gambar itu. wah rindunye...2005 jek wat kuih raya. 2006 sibuk wat kueh mr. D. =S

    rindu juga pada shish kebab cap charcoal grill. hehe. takkan ko bleh lupa..kan kak sal ejen charcoal? nasib baik tak kawen ngan mamat charcoal tuh..hehe...

    ReplyDelete
  2. ade bnyk laGi dalam bloG aku le,
    2005 nye entry.
    :)

    ohhhh ya!
    charcoal Grill.
    ..camne aku leh lupe nama yanG beGitu siGnificant.
    hehe.

    ..ya allah. dah terliur dah aku.

    ReplyDelete
  3. ade satu mende pasal kak sal and charcoal Gril yanG aku tak leh lupa.

    kak sal + chicken kebab + honey mustard sos = memanG tak dapat dipisahkan.

    hahaha..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!